Femme

Dobrodošli

Ako već niste registrovani, registrujte se, nakon registracije se morate prijaviti, jer samo tako ćete moći da se družite sa
nama i koristite sve pogodnosti člana.

Prijatan boravak na Femme forumu

Gubitak poverenja

Strana 1 od 5 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Ići dole

Gubitak poverenja

Počalji od Shade taj Sre Jan 26, 2011 9:28 pm

Izneverila/o je vaše poverenje, slagala vas je, prevarila možda, a vi je i dalje volite i hoćete da joj pružite drugu priliku. To nije lako. Za vraćanje izgubljenog poverenja obe strane moraju da ulože dosta truda i vremena. Ako se ipak odlučite na taj korak, psiholozi imaju neke savete koji bi mogli da vam olakšaju put kojim se ide da bi se poverenje vratilo, ali zapamtite, univerzalnog recepta nema i posle izigranog poverenja teško je da će baš sve biti isto kao pre. Ako ste zajedno odlučili da ipak ostanete u vezi, jer za to imate razloge, zaboravite na zamerke i ne spominjite greške.

izvor - politika

Da li ste nekada bili iznevereni od nekog prijatelja?
Da li ste vi izneverili neko prijateljstvo?
Da li ste se trudili da prevaziđete tu, nazovimo krizu ili ste jednostavno okrenuli leđa i nastavili dalje?

Može li se nastaviti dalje, kao da se ništa nije dogodilo?
Podelite vaša iskustva sa nama.

Shade
Elita
Elita

Ženski Broj poruka: 7851
Pridružila/o se: 13.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Re: Gubitak poverenja

Počalji od ABA taj Sre Jan 26, 2011 9:34 pm

da vise puta

samo jednom u zivotu i dan danas se kajem zbog toga
Da li ste se trudili da prevaziđete tu, nazovimo krizu ili ste jednostavno okrenuli leđa i nastavili dalje?

samo zatvorio vrata i pojeo kljuc

nikad

ABA
Napreduje
Napreduje

Muški Broj poruka: 802
Pridružila/o se: 16.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od hope taj Pon Feb 14, 2011 11:26 pm

- Bila sam izneverena vise puta.
- Mozda sam i ja bila kriva jednom. I dan danas ne znam odgovor na to pitanje- ko je i zasto doveo do toga da se nase prijateljstvo raspadne...
- U dva slucaja sam se trudila da opstanemo vise nego sto sam i mislila da mogu i umem. Kad nije uspelo, odbolovala sam sve... Treci put sam jednostavno okrenula ledja i vise se nikad okrenula nisam. Niti cu.
- Nikad. Koga jednom prebolim, za mene vise ne postoji.

hope
Elita
Elita

Ženski Broj poruka: 3160
Pridružila/o se: 12.02.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od bub@mara taj Čet Feb 17, 2011 1:43 am

Bila sam izneverena više puta, ali nikad nisam izneverila prijateljstvo.Šta god da sam loše uradila ,pošto niko nije cvećka,znala sam oduvek za postojanje reči "izvini", a ja sam to "izvini" doživela tek skoro, od 4 ženske osobe koje su me tako povredile da se i sad sećam sa gorčinom.Znači trebalo je 7godina i zadnje 2godine da prodje da bi me se neko setio i izvinio.Tačno je da se ljudi menjaju,ali "jednom izmrvljen hleb nikad ne može ponovo biti ceo." Prijateljstvo jako teška reč kao što je jako težak period privikavanja biti bez istog.

bub@mara
Elita
Elita

Ženski Broj poruka: 1244
Pridružila/o se: 12.12.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Evita taj Pon Feb 28, 2011 10:15 pm

mene je moja drugarica izneverila zbog jednog decka. bile smo najbolje drugarice sve do drednje skole , tad je ona pokazala njeno lice i nikad vise prekinuto je prijateljstvo , vise od prijateljstva i nismo posle toga postale ponovo "one" drugarice od pre. ja sam u pocetku mnogo patila ali kako je vreme prolazilo i bol je prolazio

Evita
Istraživač
Istraživač

Ženski Broj poruka: 495
Pridružila/o se: 28.01.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anne Boleyn taj Čet Mar 24, 2011 4:29 am

Upravo sam se ovih dana razocarala u dobru drugaricu.
Pravila je cerki rodjendan i nije me pozvala, a na svakom mom slavlju je bila, na slavama, rodjendanima, ni jedan rodjendan mog sina nije zaobisla. I bila je uvek dragi gost.

Od jednom ona ceri slavi rodjendan, pored porodice za svoje prijatelje ona i njen muz su imali po 5 mesta. Za mene nije bilo mesta... I precrtala sam je. Necu se svadjati, mogu da budem civilizovana, ali moja vrata za nju su zatvorena!

Anne Boleyn
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka: 3594
Pridružila/o se: 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od strawberry22 taj Uto Apr 05, 2011 6:56 pm

-jesam

-da, ali to je bio više nesporazum, nije bilo s namerom, mnogo se kajem i ako je i druga strana kriva

-probala sam više puta da prevaziđem, ali smatram da je to nemoguće

Podelite vaša iskustva sa nama.

-ne, ne može se nastaviti dalje

strawberry22
Istraživač
Istraživač

Ženski Broj poruka: 109
Pridružila/o se: 04.04.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Shade taj Uto Apr 05, 2011 9:18 pm

Više puta, ali nek' ide život.

Svesno nikad. Nesvesno možda?

Ne vidim način da prevazilazim bilo šta, ako se druga strana ne trudi, da opravda svoj gest.

Opraštam, ne zaboravljam. Ne prebacujem, ali stavim do znanja da je moj odnos prema toj osobi mnogo površniji nego ranije. Zavisi i od toga šta doživim od ljudi.
Prema nekima imam čak i onaj stav: Ne želim da trošiš više moje vreme.
Ali to je već pročitaju između redova.

Shade
Elita
Elita

Ženski Broj poruka: 7851
Pridružila/o se: 13.11.2010

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Anne Boleyn taj Sre Apr 06, 2011 5:37 pm

Shade ::

Opraštam, ne zaboravljam. Ne prebacujem, ali stavim do znanja da je moj odnos prema toj osobi mnogo površniji nego ranije.

Tako i ja radim, ali mislim da to ipak nije oprosteno, jer kad oprostim nesto, onda taj problem izbrisem, ko da ga i nije bilo.

Anne Boleyn
Urednica
Urednica

Ženski Broj poruka: 3594
Pridružila/o se: 16.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Femme taj Pon Maj 09, 2011 10:46 pm

7 grehova prijateljstva

Jedna od najboljih stvari koje imaju žene je prijateljstvo koje je izvor ljubavi, radosti, poverenja i izvor smeha i zadovoljstva. Ali uz dobre trenutke, prijateljstvo je protkano i ponekom lošom stvari koju teško prihvatamo. Proverite kojih je to 7 grehova prijateljstva koji mogu uništiti neraskidivu žensku vezu.
GNEV
Ukoliko vam neprestano prisećanje na grešku koju je napravila jedna od vaših najdražih prijateljica ne izlazi iz glave postoje dva rešenja: ili ćete problem rešiti sami unutar svoja četiri zida i zaboraviti ili se suočiti s prijateljicom koja je pogrešila šta. Izbacite gnev iz sebe jer ćete u suprotnom uništiti prijateljstvo. Odlučite li se za otvoreni razgovor morate znati kako je za rešavanje tog problema potrebno vremena, najbolje je unapred isplanirati razgovor s prijateljicom i stati u njene cipele i pokušati razumeti zašto je to napravila. Pritom ne zaboravite da situacija može biti i obrnuta!
LENOST
Kada ste poslednji put podigli slušalicu i dogovorili druženje s prijateljicama? U vreme kada jedni o drugima znamo sve putem postova na Facebooku lenost se neprimetno i brzo uvlači u prijateljstvo. Ovaj je greh jednostavno ispraviti, prisetite se koliko vam je stalo do prijateljica i počnite telefonirati. Podsetićemo vas zašto - prijateljice su te koje se vesele našem uspehu, tu su kada ste tužni, ohrabruju vas i razumeju.
SEBIČNOST
U prijateljstvu nema mesta sebičnosti pa stoga nije lepo tražiti da vaš život i problemi koje imate budu najvažniji svima jer će takvo ponašanje vrlo brzo vaše prijateljice oterati u smeru koji vam se neće svideti. Pokažite interes za druge i brzo ćete se vratiti na pravi put.
POŽUDA
Prijateljstvo nije poput onoga koje gledate u filmovima. Ukoliko žudite za više zabave i zgodnijim prijateljicama dogodiće vam se da ste fokusirani na ono šta mislite da propuštate i gubite iz vida velike vrednosti koje imate pored sebe.
ZAVIST
Zavist je skliski teren, a neprestano uspoređivanje s prijateljicama može dovesti do velikog nezadovoljstva. Kako bi izbegli pad u ovu zamku prisetite se svojih kvaliteta i kvaliteta svojih prijateljica i vrlo brzo ćete uvideti da nema potrebe za zavišću.
USPEH
Odlično je biti ponosan na sebe zbog stvari u kojima ste uspeli, ali uspeh je još bolje podeliti s prijateljicama. Ukoliko ćete u društvu prijateljica hodati uzdignuta nosa i uživati u svom uspehu vrlo brzo se nećete imati kome pohvaliti!
POHLEPA
Ukoliko dobre prijateljice možete nabrojati na prste jedne ruke vrlo ste bogati zato nemojte biti pohlepni i upasti u zamku 'masovnog' prijateljstva. Dobro rasčistite ko su vam bliske osobe, a ko tek povremeno društvo s kojim se možete dobro zabaviti. I naravno, posložite svoje prioritete!

Izvor:idividi.com.mk

Dakle? Iskustva?

Femme
...
...

Ženski Broj poruka: 3753
Pridružila/o se: 06.03.2010

http://femme.forum0.net

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Boni taj Pon Maj 09, 2011 11:51 pm

Jedini problem koje moje drugarice smatraju mojom manom je Lenjost. Ja ne smatram da je to moja mana,jednostavno sam takva...Malo sam osobenjak,uzivam u samoci,potrevno mi je na svakih 2 meseca jedno 2 nedelje samovanja! To je njima tesko objasniti,jer se bas razlikujemo! Jesam ja veseljak,ali kada izadjem jedan vikend,onda 2 preskocim,ostanem kod kuce,gledam film,citam knjigu-u tome uzivam!
To je jedini problem koji mi prijatelji prebacuju!

Boni
Počasni član
Počasni član

Ženski Broj poruka: 6958
Pridružila/o se: 29.03.2011

Nazad na vrh Ići dole

Počalji od Femme taj Pon Maj 09, 2011 11:53 pm

Dobro, to nije greh i ti njih time nisi izneverila niti ugrozila vase prijateljstvo, jednostavno ti je potrebno vreme za sebe, i to je sasvcim u redu iz mog ugla, jer sam i sama takva...

Femme
...
...

Ženski Broj poruka: 3753
Pridružila/o se: 06.03.2010

http://femme.forum0.net

Nazad na vrh Ići dole

Strana 1 od 5 1, 2, 3, 4, 5  Sledeći

Pogledaj prethodnu temu Pogledaj sledeću temu Nazad na vrh

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu