Kako mediji utiču na nas i našu decu
Strana 1 od 1 • Delite •
Kako mediji utiču na nas i našu decu
Kako i zašto Disney pokušava da iskvari vas i vašu decu

bub@mara- Elita

-
Broj poruka: 1244
Pridružila/o se: 12.12.2010
Re: Kako mediji utiču na nas i našu decu
Pretpostavila sam da ovde treba staviti ovakvu temu pošto ima veze sa roditeljima i decom,ali slobodno joj nadjite mesto ako ovde nije.

bub@mara- Elita

-
Broj poruka: 1244
Pridružila/o se: 12.12.2010
Dobro je maro, jeste joj tu mesto.
Mogle bi da pišemo i o drugim tv proizvodima koji nisu edukativni, čak loše utiču na naše dete.
Ispiraju nam mozak, plasiraju slike savršeno zgodnih i lepih manekenki...i tako devojčicama i devojkama stvaraju komplekse, nakon kojih dolaze anoreksija i bulimija....jer pokušavaju da se uklope u taj standard.

Zvončica- Urednica

-
Broj poruka: 7038
Pridružila/o se: 14.03.2011
Eh, da je samo anoreksija, koja nikako nije za potcenjivanje, nego se neguju sasvim pogrešne moralne vrednosti, propagira se šund i kič.
Tuga.
A osim toga i lažu brate.

Shade- Elita

-
Broj poruka: 7851
Pridružila/o se: 13.11.2010
Naravno. Da se ja pitam, prvo bih zabranila ružičastu televiziju. A onda bih odredila neku cenzuru za tekstove pesama i način oblačenja ovih naših estradnih zvezdica.

Zvončica- Urednica

-
Broj poruka: 7038
Pridružila/o se: 14.03.2011
Potpuno ste obe u pravu.
Takodje i propagiranje brendirane odece i svega ostalog. Svako voli da je dobro obucen,ali ne po svaku cenu. Tako da mnoge devojcice u mom okruzenju iskape poslednji dinar svojim roditeljima za jedno parce garderobe.
Takodje i propagiranje brendirane odece i svega ostalog. Svako voli da je dobro obucen,ali ne po svaku cenu. Tako da mnoge devojcice u mom okruzenju iskape poslednji dinar svojim roditeljima za jedno parce garderobe.

Boni- Počasni član

-
Broj poruka: 6958
Pridružila/o se: 29.03.2011
Meni su smetale jako puno reklame na televiziji onaj tvshop,hvala bogu dugme na daljinskom postoji.Moja deca gledaju sport, muz isto,ja gledam po neku interesantnu seriju ako ima i kad imam vreme.Moj licni stav je da televizija lose utice na sve posebno na decu.

Marooned- Istraživač

-
Broj poruka: 208
Pridružila/o se: 11.08.2011
Premalo je obrazovnih emisija na TV-u. Na sve strane se podriva i ovako poljuljan moral. Devojcice se oblace kao da su upravo zavrsile gostovanje u Grand paradi, narod zabavljaju medjusobna vredjanja poznatih licnosti (a uz dovoljnu konzumaciju te "literature" ljudi i sami usvajaju takav nacin ponasanja). Sve u svemu, cenzurisala bih mnogo materijala koji se prikazuje i na TV-u i u stampi.

Milla- Elita

-
Broj poruka: 827
Pridružila/o se: 04.09.2011
Najvise bih cenzurisala prisustvo duvana i bilo kakvu propagandu pusenja, koja se nekada provlaci kroz prikazivanje glumaca kako nervozno pale i gase cigarete. Kamo srece da ih nema, i da nikada nije postojalo vrijeme kada je bilo moderno pusiti. Ja se ziva namucih pokusavajuci da prestanem, a sve bez rezultata. Ne mogu sebi oprostiti sto nisam bolje iskoristila 10 dana nepusenja koje sam nedavno imala i jednostavno nastavila u tom smislu.
Kada bih savjetovala djecu sta da rade, to je svakako zadnja stvar na svijetu koju bih ikome savjetovala. Bjezite od tog zla dok mozete!
Kada bih savjetovala djecu sta da rade, to je svakako zadnja stvar na svijetu koju bih ikome savjetovala. Bjezite od tog zla dok mozete!

Troja- Vrednica meseca

-
Broj poruka: 1581
Pridružila/o se: 30.08.2011
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu